Unnskyld !! (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Unnskyld !!

Åhh, unnskyld dere..jeg vet at jeg ikke har vært flink til å oppdatere bloggen i det siste, men det skal ikke skje igjen..det lover jeg! 

Nå for tiden er det mye som skjer på skolen, det er masse øving til storprosjekt og lite tid til blogging, men fortvil ikke, mine kjære lesere..jeg skal prøve å blogge via telefonen og oppdatere dere så mye jeg kan. 
For dere som ikke vet hva jeg snakker om så er dette et prosjekt som foregår på skolen vår hvert 2.år på musikk og danselinja på Ole Vig vgs. Dette er et stort prosjekt som lærerne våres lager regi og vi elever er med til å lage dette med både musikk, dans og drama inn i bildet. Det er veldig gøy og jobbe med det, men kan også bli veldig slitsomme dager da vi jobber fra morgenen til langt på kveld. Grunnen til at vi legger så mye arbeid i det er fordi det er ikke så lett som folk tror det er, og vi vil ha et bra produkt å vise til alle som vil komme å se på. For 2 år siden hadde vi '' Snehvit'', som ble en suksess, i år har vi '' Orfeus i underverdenen''. Anbefaler alle sammen til å komme å se på, dette er noe du IKKE vil gå glipp av. 

Du kan kjøpe billetter her:
 http://kimenkulturhus.no/omtale/?s=r4p2aa 
 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde