New shoes (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

New shoes

Hei fine lesere!

I går fikk jeg mine fantastiske sko som jeg har bestilt fra www.wish.com. De er utrolig kule og jeg elsker dem, de har led lys rundt hele skoen og har 8 forskjellige farger. Skal du bestille fra Wish og skal ha de så fort som mulig, ville jeg bestilt 3-4 uker før du virkelig må ha de. Leveringen varierer helt, men jeg fikk dem 3 uker etter jeg hadde bestilt dem. Skoene var ikke alt for dyre og frakten var heller ikke så ille. Selve skoene betalte jeg 278 kroner men de har gått ned i pris, frakt er gratis. 

Link til skoene: https://www.wish.com/c/55a4d359d7f6d940659e9c32 Her ser dere 3/8 farger på bildene som skoene har.
De forskjellige fargene er: rød, blå, grønn, lilla, turkis, lyse grønn og hvit. Også er det blinkende hvit og at de bytter automatisk til alle fargene i 3 forskjellige tempoer.

Anbefaler folk å bestille disse om du enten skal på fest, rave party, russetid, danseforestilling eller annet festligheter.  • 28.01.2016 kl.16:38
  Kul med nya skor :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde