Dårlig og god nyhet (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Dårlig og god nyhet

Hei fininger! 

Jeg har både en dårlig nyhet og en god nyhet og komme med, og jeg tenker jeg begynner med den dårlige også gjør dagen min bedre med å fortelle den gode til slutt. Så i dag har vi altså prøve i Historie om 2.verdenskrig og jeg skulle være flink i går å øve til prøven, men tror dere at jeg gjorde det? Nei. 
Så akkurat nå ser jeg ganske mørkt på karakteren min i Historie...

Til den gode nyheten så har jeg som alle andre søkt skole etter vidregående skole og jeg ventet og ventet på svar. I går fikk jeg svar fra skolen jeg hadde søkt på og dette er altså svaret jeg fikk: Yes, det stemmer! Jeg skal altså gå hiphop linja på Follo Folkehøgskole til høsten og jeg både gleder meg og gruer meg. Hvorfor? Jo, for det første må jeg bo langt hjemmefra, langt unna venner, familie og kjæresten. Det kommer selvfølgelig til å gå bra etterhvert, men de første ukene vil bli ganske tøffe. Og for det andre så må jeg ta ansvar selv. Jeg gleder meg til å møte andre mennesker, bli en bedre danser og lære av tidenes beste lærer, Belinda Braza. 


Flere som har søkt skole etter vidregående? 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde