Barnevakt (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Barnevakt

Hei hei. 

Torsdager er som regel de tyngste dagene i uka for min del, vertfall på skolen der vi har dans så og si hele dagen. Vi har jobbet med danser og kostymer til storprosjektet '' Orfeus i underverdenen'' som har premiere på Torsdag neste uke og enda en forestilling på Fredag neste uke. I helga har vi øving både Lørdag og Søndag fra klokken

10:00-20:00 og hele neste uke fram til Torsdag har vi ca øving fra 08:00-22:00 hver dag. Derfor er det godt å komme hjem til storesøster å passe på verdens herligste tantebarn, er alltid så koselig å være der og være sammen med både søsteren min og ungen hennes. Alltid så ryddig og ordentlig mat. 
Akkurat nå sitter jeg i sofaen og slapper av med litt TV i mens tantebarnet mitt ligger å sover. Det er jo alltid godt med litt alene tid også, mener vertfall jeg. 
Forresten så har jeg sett en del serier i det siste, men trenger litt tips til nye. Har dere noen å anbefale ? 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde