Storprosjekt uka (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Storprosjekt uka

Heisann! 

Da har vi kommet til det punktet der storprosjekt uka er over og vi skal tilbake til normal skoledag med lekser og forberede oss til eksamen som plutselig er rett rundt hjørnet. Jeg må si at denne uka har vært helt ekstrem, både på negative og positive måter. Vi har jobbet fra morgen til kveld hver eneste dag og vi har fått god respons til det produktet vi viste fram på Torsdag og Fredag. Lørdag - Søndag (06.-07.02) var vi på skolen å jobbet, da gikk vi igjennom noen av numrene vi skulle ha med, men var ikke like detaljert som vi var da vi '' bodde'' på Kimen. På Mandag flyttet vi så og si inn på Kimen, der vi jobbet fra 08:30 til 19:00 hver dag, utenom Fredag der vi fikk sove til klokken 10:00. 
Det har vært veldig mye kaos med å huske på hvor du skal ha kostymene til en hver tid, men det gikk som regel bra. Litt tull i starten men det kom seg til rette når vi fikk snakket om hvor våre ting lå og at vi fikk lage et system på det. 

 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde