Det er faktisk ikke greit. (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Det er faktisk ikke greit.

Her om dagen satt jeg og tenkte på hvorfor i all verden folk skal gjemme seg, skjule hvem de egentlig er og være noen andre enn seg selv. Jo, kanskje fordi de har en grunn...men hvorfor er det slik? Hvem kan være så utrolig slem og latterlig slik at en person skal ha det så vondt at de ikke kan være seg selv uten å bli dømt? Det er faktisk ikke greit. Bare fordi man ikke har de dyreste merke klærne, de fineste skoene eller den perfekte kjæresten og vennene, så skal du bli utestengt og bli sett på som upopulær? Jeg sier ikke at dette gjelder alle, men det er jammen meg mange av disse idiotene. La folk gå i hva de vil å heller godta dem, hvem vet? Kanskje de ikke har noe valg fordi de ikke har råd til å ha på seg noe annet enn det de har. 

Jeg missliker disse menneskene som dømmer andre etter hva man har på seg og hvordan sminke du bruker, om det er bra nok eller ikke. Men for noen par uker siden kom det noen jenter å påsto at jeg var akkurat som dem, at jeg selv dømte disse folkene. Men der tar de ganske feil. Jeg sa en gang at jeg ikke liker folk som er uhygeniske og ikke er særlig renslige, og da fikk jeg noen kommentarer på at jeg dømte en person akkurat som de jentene gjorde. Jeg mener de har feil på grunn av at det er forskjell på å si at en person ikke er renslig, da dømmer du dem ikke på samme måte som de som sier at du ikke er bra nok om du ikke har merke klær etc. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg synes det var utrolig teit av de å påstå at jeg var akkurat lik dem når jeg ikke dømte vedkommende engang, jeg bare sa at jeg personlig ikke liker folk som ikke er renslige. 

Neste gang alle dere som dømmer en person etter hva de har på seg og hvordan sminke de har, om de har dyre merke vesker etc. Tenk på om dette hadde vært deg, hvordan hadde du følt deg om du hadde blitt fryst ut å blitt sett på som upopulær? Bare fordi du ikke er bra nok. DET er ikke greit det.

 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde