No plans. (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

No plans.

God morgen alle fine lesere! I dag er det Tirsdag, som vil si at det er bare en dag til jeg skal på dansetrening på Raw Dancestudio sammen med herlige mennesker som jeg danser med. Åh, som jeg gleder meg.

I dag har vært en ganske avslappende dag egentlig, jeg har bare slappet av med litt te og serier for meg selv og hatt alene tid. Laget meg verdens herligste og søteste frokost (som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av), men den var himmelsk. Jeg kjenner at det er utrolig vanskelig å komme tilbake til skolebenken etter storprosjektet, formen har ikke vært helt på topp de siste dagene, så da er det godt å vite at du bare kan slappe av uten å stresse med øvinger og gjennomkjøringer gang på gang. Uansett, dagen min i dag går ut på finne på noe kreativt eller bare være sosial, har ingen planer foreløbig men regner med at jeg finner på noe. Finner alltid ut noe gøy når jeg først vil det.

Hva er dine planer for dagen ?

 • 16.02.2016 kl.15:23
  Skal på dansetrening på Raw jeg også, haha :)
  17.02.2016 kl.16:35
  Andrine Setsaas Kristensen: wohoo :D
  anonym
  16.02.2016 kl.17:05
  Hva danser du?
  17.02.2016 kl.16:34
  anonym: Jeg danser hiphop :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde