Vinterferien så langt. (sireneggen)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Vinterferien så langt.

Hei kjære lesere. 
Vinterferie, wohooo!! Har dere hatt en fin vinterferie så langt? Det har vertfall jeg. Min vinterfere startet med en heftig fest sammen med mine herlige jenter. Vi hadde et lite vors hjemme hos en av de jeg er i russebil med, vi skulle egentlig bare vorse der men endte opp med at vi ble der utover kvelden/natten. Da klokka nermet seg halv 2, måtte vi ut for da skulle veninna mi legge seg. Vi bestemte oss da for å ha nash til en kompis av oss, han som bodde der var på et utested men vi fikk dra dit fordi, døren var oppe og vi kjente han så godt uansett så det var ikke noe problem. 
Resten av vinterferien har jeg vært sammen med Rune, familien og venner. Rune har ikke vinterferie så jeg har ikke fått vært så mye sammen med han i ukedagene, siden han jobber, men når han kommer hjem fra jobb får vi tilbringe masse tid sammen, noe som er utrolig koselig og godt når man virkelig trenger det. (Det er også godt ellers, ikke missforstå meg)
I går (onsdag) var jeg på dansetrening på Raw igjen, sykt digg å ha dans selv om det er vinterferie. I går var siste gangen vi hadde Hulda før i april da hun kommer tilbake, men vi skal nok få flinke koreografer fordi. Treningen i går var awesome!! Var sykt sliten etter i går men da vet man at man har jobbet godt og gitt alt man har. Viktig å gi alt i det man brenner for, eller hva?

Hva har du gjort i vinterferien så langt ? 


(det er meningen at bilde skal være uklart) • 25.02.2016 kl.13:04
  Det var fint av deg! :)
  25.02.2016 kl.14:26
  Eline Olsen: Tusen takk for det :)
  11.03.2016 kl.19:09
  Har du sluttet å blogge?
  17.03.2016 kl.19:29
  Anonym: I en periode ja, men starter opp snart :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  sireneggen

  Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra Harstad, men bor på Stjørdal for øyeblikket. Jeg er elev på Ole Vig Vidregående og går siste året på danselinja. Ellers på fritiden er jeg med venner, kjæreste og familie.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde